« Terug naar het overzicht

TAF LANCEERT SPECIAL ORV

Geplaatst op: 8 januari 2015

TAF breidt haar assortiment overlijdensrisicoverzekeringen uit met de Special ORV. Bij dalende kapitalen zijn in product de laatste vijf jaar van de looptijd premievrij en de klant heeft de keuze om een eventuele reservewaarde te laten uitkeren als hij de verzekering vóór de einddatum beëindigt.

De TAF Special ORV kent zowel gelijkblijvende als dalende verzekerde kapitalen. Risicodrager is Credit Life AG. TAF-directeur David Jongeleen: “Door de kortere premiebetalingsduur bij dalende kapitalen en de mogelijkheid om een reservewaarde terug te krijgen, spelen we in op wensen die recentelijk in opkomst zijn. De Special ORV is bij uitstek geschikt voor mensen die niet alleen letten op de maandpremie maar ook op de totale premiesom die zij over de hele looptijd van de verzekering betalen.”

De vertrouwde TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering is ook vernieuwd. De variant met risicodrager Quantum Leben heeft nog scherpere tarieven gekregen en is uitgebreid met de mogelijkheid om te kiezen voor een uitkering van de reservewaarde als de verzekering voortijdig wordt beëindigd. Verder is de eindleeftijd verruimd naar 85 jaar.

Bemiddelingskosten

Sinds de invoering van het provisieverbod moet de aanvrager van een overlijdensrisicoverzekering de bemiddelingskosten zelf aan de adviseur betalen.   De bedragen voor de bemiddeling lopen sterk uiteen.

De hypotheekfabriek is aanbieder van alle TAF verzekeringsproducten en wij bemiddelen op basis van het goedkoopste bemiddelingstarief van Nederland.

U betaald slechts  € 149,- afsluitkosten….

Kiest u er voor om uw hypotheek via De Hypotheekfabriek te regelen dan is het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering inclusief.

Uw complete hypotheekbemiddeling kost u slechts € 999,-.

 

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu