« Terug naar het overzicht

TAF Lanceert GOEDGEZEKERD AOV

Geplaatst op: 5 september 2012

“De GoedGezekerd AOV is het moderne antwoord op de traditionele arbeidsongeschiktheidsverzekering. Uitgangspunt is het verzekeren van de vaste zakelijke en privé lasten plus een standaard nabestaandendekking die twaalf maanden lang het verzekerd maandbedrag uitkeert als de verzekerde komt te overlijden.”

Aldus TAF bij de lancering van de GoedGezekerd AOV, met als risicodrager Quantum Leben. Volgens TAF-topman David Jongeleen kenmerkt het nieuwe product zich door een scherpe premie en veel flexibiliteit (11 keuzes in uitkeringsduur, 13 keuzes in wachttijd en 6 keuzes in uitkeringsgrens). Jongeleen: “Wij kunnen de scherpe tariefstelling van het product verantwoorden door een afgewogen selectie aan de voordeur op basis van een gedegen medische acceptatie. We hebben de afgelopen jaren met onze overlijdensrisicoverzekering goede ervaringen opgedaan met de professionele acceptatie door Cunningham Lindsey. Deze ervaring trekken we nu door naar de GoedGezekerd AOV.”

De GOEDGEZEKERD AOV wordt aangeboden door De Hypotheekfabriek op basis van provisievrije premie. Hierdoor is uw maandpremie nog lager. U betaald slechts een éénmalige bemiddelingsvergoeding van € 149,- om de verzekering af te sluiten.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu