« Terug naar het overzicht

TAF introduceert Maandlastbeschermer voor werknemers.

Geplaatst op: 20 juni 2019

De nieuwe verzekering keert niet alleen een maandelijks bedrag uit bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid, maar biedt de verzekerde ook belangrijke extra’s. Zoals ondersteuning bij het krijgen van de beste medische zorg en een vergoeding van het verplichte eigen risico van de zorgverzekering. Het is de eerste individuele verzekering die inspeelt op de toekomstige stijging van de AOW gerechtigde leeftijd.
Als je ernstig ziek bent, ben je even niet die mondige zelfredzame consument. Je bent patiënt, je bent kwetsbaar en je hebt zorg nodig. De verzekering is ontwikkeld vanuit de twee belangrijkste zorgen bij arbeidsongeschiktheid. Hoe word ik zo snel mogelijk beter? En hoe houd ik mijn huishouden draaiende? Naast financiële ondersteuning, biedt de verzekering daarom hulp bij het krijgen van de beste medische zorg.
“Goede keuzes maken en geen tijd verliezen zijn cruciaal als je ziek bent”. “Royal Doctors ondersteunt de verzekerde daarbij. Geen Google, maar een team van experts aan wie de verzekerde medische vragen kan stellen. Een second opinion bij twijfel over diagnose of behandelplan, eventueel door een internationale toparts. En de beste gezondheidszorg zonder wachttijd binnen handbereik. Bij de premie zit een lidmaatschap bij Royal Doctors inbegrepen ter waarde van 299 euro per jaar. Het mooie is dat de verzekering ondanks deze extra’s erg betaalbaar blijft. Sterker nog, de verzekering heeft een van de scherpste premies in de markt.”
De nieuwe Maandlastbeschermer is volgens TAF de eerste individuele verzekering die aansluit bij de AOW gerechtigde leeftijd, ook als deze in de toekomst hoger wordt. “In het nieuwe pensioenakkoord is dan wel overeengekomen dat de stijging van de AOW-gerechtigde leeftijd minder snel zal gaan, de verwachting op lange termijn is dat de meeste mensen steeds langer door moeten werken. Bij het ontwikkelen van de verzekering hebben we daar alvast rekening mee gehouden door de maximale eindleeftijd vast te stellen op 70 jaar.”
“Het laatste waar iemand die arbeidsongeschikt is op zit te wachten, zijn financiële kopzorgen. Met ons nieuwe product willen we de klant financieel ‘ontzorgen’, zodat deze zich volledig kan focussen op zijn of haar herstel. Daarom verzeker je nu een maandbedrag dat niet alleen gebaseerd is op de hypotheeklasten (inclusief premie ORV), maar ook op de kosten van gas, water en licht, de inboedel- en opstalverzekering en eventuele servicekosten. Van dit maandbedrag mag 125% verzekerd worden”, aldus Hollander.
“Maar we gaan nog een stapje verder in de financiële ‘ontzorging’ van de klant. Want ziek zijn, betekent extra zorgkosten. En het verplichte eigen risico voor de zorgverzekering van 385 euro per jaar, is voor veel mensen een grote financiële last. Vooral als je al te maken hebt met inkomensterugval door arbeidsongeschiktheid. Daarom vergoeden we dit eigen risico aan de klant in een periode van arbeidsongeschiktheid. En de vergoeding is toekomstproof: mocht het verplichte eigen risico stijgen, dan stijgt onze vergoeding mee tot maximaal 500 euro.”
Voorheen was de uitkeringsduur van de TAF Maandlastbeschermer altijd gelijk aan de looptijd. Bij de variant met Quantum Leben kan nu ook gekozen worden voor een kortere uitkeringsduur van 2, 5 of 10 jaar.

De Hypotheekfabriek kan bovengenoemde verzekering voor u afsluiten tegen een zeer scherp tarief.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu