« Terug naar het overzicht

Starters positiever over woningmarkt

Geplaatst op: 18 november 2022

Voor het eerst in dit jaar is het aantal Nederlandse starters op de woningmarkt gestegen die binnen één jaar een huis denkt te kopen

Uit het onderzoek blijkt dat dertigers het meest optimistisch zijn over hun toekomstige slagingskansen op de woningmarkt, maar ook twintigers verwachten binnen een jaar hun eerste huis te kopen. Door berichten over prijsdalingen, afnemende belangstelling en het groeiend aantal huizen dat te koop staat, neemt hun enthousiasme om een huis te kopen snel toe. In de praktijk zorgen hoge rentestanden, inflatie en gestegen energiekosten er helaas voor dat veel starters nog altijd geen huis kunnen kopen.

Ondanks de stijging van het vertrouwen onder starters is het aantal woning bezichtigingen door starters nog niet zo hoog als verwacht. De huidige situatie op de woningmarkt én zeker de positie van starters vraagt om maatwerk. De Hypotheekfabriek kan d.m.v. de jarenlange ervaring maatwerk leveren voor een extreem lage prijs van slechts € 999,-. Je krijgt exact dezelfde hypotheek als bij adviesketens en banken maar dan voor een veel lager tarief.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu