« Terug naar het overzicht

SNS Reaal bedankt zijn klanten

Geplaatst op: 2 februari 2013

SNS Reaal heeft zijn klanten zaterdag in een paginagrote krantenadvertentie bedankt voor het vertrouwen dat ze hebben behouden in de bank-verzekeraar.

Het vrijdag genationaliseerde bedrijf zegt dat het vanzelfsprekend is dat het ”de service blijft verlenen die u van ons gewend bent”.

SNS Reaal zegt dat alle producten onder de afgesproken voorwaarden doorlopen. Klanten die vragen hebben, kunnen kijken op de sites van de bank-verzekeraar of contact opnemen met de klantenservice of gebruikelijke contactpersonen.

De mening van De Hypotheekfabriek

De meeste klanten die producten afnemen van SNS Reaal hebben nog geen idee wat de gevolgen zijn van de nationalisatie en vooralsnog ziet het er naar uit dat er geen enorme breuk gaat ontstaan in het consumentenvertrouwen. De meeste consumenten zijn al lang gewend aan vertrouwensbreuken door financi├źle instellingen, aldus een woordvoerder van De Hypotheekfabriek. Wij adviseren consumenten die een hypotheek hebben bij SNS REAAL waarvan de rentevast periode binnenkort afloopt om extra kritisch te zijn naar de aanbieding voor renteverlenging. Door nationalisatie mag SNS Reaal net als de reeds genationaliseerde banken niet concurreren. Het kan dus zinvol zijn om goed rond te kijken bij andere aanbieders.

De hypotheekfabriek helpt u graag bij het realiseren van uw hypotheekomzetting.

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu