« Terug naar het overzicht

Robuust hypotheek

Geplaatst op: 2 oktober 2018

Morgen lanceert Blauwtrust Groep het nieuwe hypotheeklabel Robuust Hypotheken. Het nieuwe label biedt een breed palet aan productvoorwaarden, waarmee consumenten gedurende de looptijd van de hypotheek een ‘perfect-fit’ geboden wordt. Aegon financiert het hypotheekmandaat, de distributie verloopt via Conneqt.
De Robuust hypotheek heeft producteigenschappen die voor starters, zelfstandigen, doorstromers en oversluiters gunstig kunnen uitpakken. Zo heeft de hypotheek bijvoorbeeld een laagste rentecontrole tot het tekenen van de aanvraag (dagrente), automatische risicoklasse aanpassing met 7 risicoklassen, rentemiddeling en is de hypotheek mee te verhuizen (meeneemregeling) naar een nieuw onderpand.
Starters met een perspectiefverklaring zijn welkom, net als ondernemers. Ook voor ondernemers die slechts één kalenderjaar jaarcijfers kunnen overleggen zijn er mogelijkheden. Voor nieuwbouw geldt een lange offertegeldigheid (6 + 6 maanden) en bij bestaande bouw kan tot 90% van de marktwaarde gefinancierd worden op basis van een modeltaxatie (Calcasa) of een WOZ verklaring. De hypotheek is verkrijgbaar zowel met NHG als zonder NHG, tot een maximum van 106% van de marktwaarde (inclusief Energie Besparende Voorzieningen).
De Robuust hypotheek is verkrijgbaar via De Hypotheekfabriek.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu