« Terug naar het overzicht

Reviews voor De Hypotheekfabriek op independer.nl

Geplaatst op: 7 december 2012

28 november 2012

JTF Meijlink

geadviseerd bij het oversluiten van de hypotheek in november 2012

“levert een veel betere service dan verwacht. ”

10

Verplaatsen in de klant zijn problemen en wat die wil. Met name de email communicatie over elke stap is uitsteked. Ze zetten zich in om de klants tijds doelstellingen te halen essentieel in een tijd dat geld verstrekkers traag en slecht communiceren. Zeker een hypotheek bemiddelaar om aan te bevelen.

27 november 2012

J. den Nieuwenboer

geadviseerd bij het aankopen van een ander huis in november 2012

“transparant, snel, ter zake kundig en goedkoop ”

10

naast het feit dat zij de goedkoopste zijn voor wat betreft het werken op fee basis(vast tarief 999 euro) doen zij wat ze beloven, zijn altijd bereikbaar en geven onmiddellijk antwoord. In mijn geval een goede oplossing gevonden d.m.v. garantieconstructie door ouder i.v.m. te laag inkomen versus gevraagde lening.

27 november 2012

C.den Nieuwenboer

geadviseerd bij het aankopen van een ander huis in november 2012

“Efficient, secuur, goedkoop, helder en snel”

9

Nagenoeg de gehele afhandeling gaat via internet. Bij aanvang wordt er direct een haalbaarheidsanalyse gemaakt. Pas dan ga je echt aan de slag en zal er een gesprek plaatsvinden. Alles wordt goed en helder uiteengezet, ze zijn zeer snel met reageren per mail en je kan altijd met je vragen terecht.

21 november 2012

Edwin

geadviseerd bij het aankopen van een ander huis in augustus 2012

“Advies over nieuwe hypotheek i.v.m. andere woning”

9

Prima adviseur. Duidelijk advies en goede service. Alle aspecten komen aan bod bij het hypotheek advies. Er wordt rekening gehouden met werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en andere dingen die voor kunnen komen tijden de looptijd van een hypotheek. Snelle service, na het eerste gesprek kregen we al na een week een uitgebreid voorstel. Voor 999 euro een echte aanrader.

11 november 2012

Marc van Riel

geadviseerd bij het aankopen van een ander huis in oktober 2012

“Super!!!”

10

Zeer goed tarief. Efficient, goede procedures en processen om de gehele hypotheek advies & aanvraag goed en snel te laten verlopen. Daarnaast toch met heel veel persoonlijk contact via telefoon, email en ook ‘face to face’. Een echte AANRADER!!

3 november 2012

Anoniem

geadviseerd bij het verhogen van de hypotheek in september 2012

“Persoonlijk, eerlijk, ambitieus”

9

Na een paar jaar zaken gedaan te hebben met “een grote organisatie” was ik het wachten en er achteraanzitten behoorlijk beu. ***** bood het tegendeel: vlotte communicatie, eerlijk en transparant verhaal. Behalve dat ik mij geholpen VOEL, BEN ik ook geholpen.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu