« Terug naar het overzicht

Problemen verwacht bij wegvallen energieprijsplafond

Geplaatst op: 19 april 2023

Veel mensen verwachten in de financiële problemen te komen als het energieprijsplafond eind van dit jaar wegvalt. Vooral onder jongeren, mensen met een laag inkomen en mensen met een lager energielabel is die vrees het grootst.

Bijna driekwart van de huizenbezitters geeft aan dat hun energiekosten zijn gestegen in het afgelopen jaar. Vier op de tien zag de energierekening zelfs voor meer dan de helft stijgen. Hoewel het energieprijsplafond een belangrijk middel is om het leven betaalbaar te houden lijkt verduurzamen van je woning een goede stap in de richting om de woonlasten te drukken.

Wij kunnen je daar uitstekend bij helpen.

Uit het onderzoek blijkt dat bijna een derde interesse heeft in het verhogen van de hypotheek voor verduurzaming. Vooral jongeren tot en met 30 jaar willen dit graag. Verder staan zij (zeer) positief tegenover het ontvangen van meer informatie van hun hypotheekverstrekker over verduurzamingsmogelijkheden. De Hypotheekfabriek help je ook al heb je de huidige hypotheek niet via onze bemiddeling geregeld. Je betaalt bij ons slechts € 999,- voor het compleet regelen van je extra hypotheek of dat voor verduurzamen of verbouwen is.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu