« Terug naar het overzicht

Prijsverschillen!

Geplaatst op: 12 december 2019

De laatste tijd krijgen we veel vragen waarom onze advies en bemiddelingskosten (€ 999,-) zoveel goedkoper is dan bij andere adviseurs, banken en geldverstrekkers.

Onze vraag is dan steevast waarom de andere zo duur zijn ten opzichte van ons. Je krijgt namelijk exact dezelfde hypotheek met dezelfde rentepercentages en dezelfde voorwaarden.

Uiteraard kunnen we het grote prijsverschil eenvoudig verklaren en dit doen we dus ook talloze keren per dag.

Adviestraject

De Hypotheekfabriek kenmerkt zich door supersnel contact op te nemen met de geïnteresseerde klant en we nemen de tijd om aandachtig naar de financieringswensen te luisteren en deze vrijwel direct toetsen op de haalbaarheid. Dit wordt door potentiële klanten als zeer prettig ervaren en je weet dus snel waar je aan toe bent.

Onze specialiteit is advisering. Dat zeggen ze natuurlijk allemaal maar is bij De Hypotheekfabriek aantoonbaar het geval. Wij krijgen opvallend veel adviesvragen die niet  of niet goed beantwoord zijn in eerdere (advies) gesprekken die consumenten in de voorbereiding hebben gevoerd.

Onze Erkend Financieel Adviseur hebben jarenlange ervaring en vrijwel alle adviesvragen zijn al eens of meerdere keren door ons behandeld.

Automatisering

Snelheid is uitermate belangrijk bij het tot stand komen van een hypotheek. Dat wij dit heel goed onder controle hebben is eenvoudig terug te vinden  in de enorme hoeveelheid recensies  op Google, www.Advieskeuze.nl en www.independer.nl

Het is op de grens van 2020 eigenlijk vanzelfsprekend dat het hypotheekbemiddelingstraject volledig geautomatiseerd verloopt en dat in samenwerking met banken en verzekeraars de verwerkingstijden van hypotheekaanvragen tot een minimum beperkt kunnen worden. Het belangrijkste aspect in de totstandkoming van een hypotheek ligt dus niet bij het bemiddelingstraject maar bij advisering.

De Hypotheekfabriek adviseert

De Hypotheekfabriek is beslist  geen execution-only organisatie en wij adviseren elke consument op alle gebieden die met hypotheken en aanverwante risico scenario’s horen. Denk dan bijvoorbeeld aan het inventariseren van je pensioen, het nabestaanden risico en heel belangrijk, het arbeidsongeschiktheid en werkloosheidsrisico.

Vraag dus niet waarom wij zo goedkoop zijn maar vraag aan anderen waarom ze zo duur zijn.

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu