« Terug naar het overzicht

Persoonlijk hypotheekadvies en bemiddeling voor slechts 999 euro

Geplaatst op: 27 april 2019

Volgens advieskeuze.nl kost het onafhankelijk hypotheekadvies gemiddeld 2.375 euro!

Niet bij De Hypotheekfabriek, bij ons betaalt u slecht € 999,-.

Hypotheekconsumenten betalen gemiddeld 2.375 euro aan een onafhankelijk adviseur voor advies en bemiddeling. Dat blijkt uit onderzoek onder 8.969 consumenten door Advieskeuze.nl.

Waar zit het verschil?

De Hypotheekfabriek is volledig onafhankelijk, vergelijkt alle aanbieders en kan alle producten aanbieden. De adviesfase is daardoor uiterst transparant en er kan dus snel een keuze gemaakt worden uit de aanbieder die het beste bij de klant past. Daarnaast is er geen verschil of de consument de hypotheek rechtstreeks via een bank of een onafhankelijk financieel adviseur aanvraagt omdat je overal het zelfde rentepercentage en voorwaarden aangeboden krijgt. Het grote prijsverschil zit dus met name in de efficiëntie waarmee een bank of onafhankelijk adviseur werkt. Dezelfde hypotheek voor een lagere prijs.

Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl is een onafhankelijk platvorm waar consumenten reviews kunnen lezen over een hypotheek adviesbedrijf en geeft een duidelijk beeld over de kwaliteit. De consument plaatst de review immers zelf.  De Hypotheekfabriek wordt door consumenten zeer positief beoordeeld en het grote aantal reviews toont aan dat we kwaliteit leveren.  Door het grote aantal reviews laten we zelfs de landelijke hypotheekketens met grote reclamebudgetten ver achter ons.

Nieuwsgierig naar onze werkwijze?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu