« Terug naar het overzicht

OPENHUIZENDAG: Uw droomwoning gevonden ?

Geplaatst op: 8 april 2013

Deze moet natuurlijk ook gefinancierd worden. In de meeste gevallen zal voor het advies en bemiddeling van uw hypotheek  een bedrag betalen dat ligt tussen de  2.000 en 4.000 euro of zelfs nog hoger.

Bijgekomen van de schrik!

Kijk eens op www.dehypotheekfabriek.nl en constateer  dat u bij ons voor dezelfde complete hypotheekbemiddeling bij dezelfde bank slechts 999 euro betaald!

U leest het goed! Dezelfde hypotheek!

De Hypotheekfabriek, dezelfde hypotheek tegen een lagere prijs!

Ons unieke concept is INCLUSIEF Persoonlijke begeleiding, adviesgesprek, complete bemiddeling, overlijdensrisicoverzekering(en) en Woonlastbeschermingsverzekering! Tevens heeft u vrije Notaris keuze en kan u veel geld besparen door zelf de prijzen te vergelijken voor woningtaxaties.

LET OP! Banken bieden geen speciale rentetarieven en kortingen meer aan zoals vaak gesuggereerd wordt. Er is dus geen verschil, met uitzondering van de prijs die u voor de bemiddeling en verzekeringen betaald. Daar zitten juist zeer grote verschillen in.

Maak gratis gebruik van ons vergelijkservice

De Hypotheekfabriek vergelijkt uw hypotheekaanbieding o.b.v. rentepercentage, voorwaarden en kosten.

De Hypotheekfabriek beschikt uitsluitend over gecertificeerde adviseurs die aangesloten zijn bij SEH ( Stichting Erkend hypotheekadviseur) en heeft uiteraard een vergunning van de AFM ( Autoriteit Financiële markten), en wij zijn tevens aangesloten bij het KIFID.

Onze vaste prijzen

Complete hypotheekbemiddeling inclusief persoonlijk hypotheekadvies, bemiddeling bij de geselecteerde bank, overlijdensrisicoverzekering(en) en woonlastbeschermer(s) en nazorgtraject.

Dit alles voor slechts 999 euro.

Maak vrijblijvend een afspraak op www.dehypotheekfabriek.nl

 

© 2023 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu