« Terug naar het overzicht

Open huizen dag succesvol

Geplaatst op: 6 april 2017

De eerste openhuizendag van 2017 is succesvol verlopen.

Het aantal deelnemende woningen aan de neemt steeds verder af. Er deden ongeveer 22.000 te koop staande huizen mee.
Dat zijn er een stuk minder dan bij de vorige editie toen huizenzoekers bij 29.000 woningen zonder afspraak een kijkje mochten nemen in andermans woning. De eerste reacties zijn echter succesvol te noemen.

Gratis berekening
De adviseurs van De Hypotheekfabriek zijn drukker dan ooit met het vervaardigen van gratis hypotheekberekeningen. De gratis berekening kan eenvoudig via de website aangevraagd kunnen worden.

De verwachtingen zijn hoog en de eerste aankopen kondigen zich al aan Met name in de regio’s rond Arnhem, Duiven, Zevenaar is er veel belangstelling. Ook randgemeentes als Pannerden en lobith kunnen rekenen op bovenmatrige belangstelling. Met namen in Pannerden en Lobith blijkt er veel belangstelling te zijn naar goedkoop en goed hypotheekadvies.

De cijfers weerspiegelen de steeds verder aantrekkende woningmarkt. Daardoor is ook het aanbod aan huizen dat te koop staat fors afgenomen.
Het assortiment van de makelaars krimpt snel en daardoor is neemt de populariteit van het halfjaarlijkse evenement relatief groot blijft. Er waren zelfs huizen waar kijkers in de rij moesten staan om binnen te komen.
Volgens de makelaars is het openstellen van een huis op de openhuizendag een effectief middel om die woning snel verkocht te krijgen.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu