« Terug naar het overzicht

Open Huizen Dag

Geplaatst op: 2 oktober 2015

Ruim 40.000 te koop staande woningen openen zaterdag hun deuren tijdens de Open Huizen Dag. Potentiële kopers kunnen er van 11.00 tot 15.00 uur zonder afspraak binnenstappen. Maar hoe kunt u als verkoper het meeste uit deze dag halen?

Tips voor de verkopers

1. Uit onderzoek blijkt dat woningen sneller worden verkocht als die te bezichtigen zijn tijdens de Open Huizen Dag. Zorg er daarom voor dat er vrijwel niets op de woning valt aan te merken.

2. Laat bezoekers rustig rondkijken en geef eerlijk antwoord op vragen.

3. Verwijs bij twijfel naar de makelaar.

4. Noteer de naam, het telefoonnummer en e-mailadres van kijkers. Nodig ze na enkele dagen uit voor een officiële bezichtiging.

5. Verwijs ze naar De Hypotheekfabriek voor het goedkoopste advies-en bemiddelingstarief van Nederland.

Uiteraard hebben we ook tips voor de aspirant kopers

Uw makelaar zal hoogstwaarschijnlijk een hypotheekgesprek aanbieden bij zijn hypotheekadviseur of u gaat zelf op onderzoek uit naar een hypotheekverstrekker. In de meeste gevallen zal u voor het advies en de bemiddeling van uw hypotheek een bedrag gaan betalen dat ligt tussen de 2.000 en 4.000 euro of zelfs nog hoger.

Bijgekomen van de schrik!

Kijk eens op www.dehypotheekfabriek.nl en zie dat u bij ons voor dezelfde complete hypotheekbemiddeling bij dezelfde bank slechts 999 euro betaald!

U leest het goed! Dezelfde hypotheek!

De Hypotheekfabriek, dezelfde hypotheek voor een lagere prijs!

Ons unieke concept is INCLUSIEF Persoonlijke begeleiding, adviesgesprek, complete bemiddeling en het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. Uiteraard heeft u vrije Notaris keuze en kan u veel geld besparen door zelf de prijzen te vergelijken voor woningtaxaties.

Maak nu gratis gebruik van ons vergelijkservice

De Hypotheekfabriek biedt u een gratis hypotheekcheck aan zodat u uw mogelijkheden kent. Tevens ontvangt u een financieringsvoorbeeld zodat u een indicatie krijgt van uw woonlasten. Dit alles kost u niets.

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu