« Terug naar het overzicht

Open huizen dag is groot succes

Geplaatst op: 7 april 2014

De halfjaarlijkse NVM Open Huizen Dag is ook afgelopen zaterdag uitstekend bezocht. Het aantal bezoeken aan de deelnemende huizen kwam dit keer uit op ruim 140.000, zo blijkt uit een bliksemenquête van de NVM. Een op 5 deelnemende huizen kreeg ongeveer geen bezoek. Veel starters waren onder de belangstellenden. Nu de economie weer aantrekt, durven ze het aan om hun eerste woning te kopen.

De NVM Open Huizen Dag, die elk halfjaar plaatsvindt, heeft niets van zijn aantrekkingskracht verloren, zo werd duidelijk. Vorig jaar oktober, tijdens de voorgaande NVM Open Huizen Dag, kwam het aantal bezoeken uit op 125.000.

Het aantal deelnemende woningen bedroeg zaterdag 50.000. Dat zijn er 5.000 meer dan vorig jaar oktober. Woningzoekenden konden, zoals altijd zonder afspraak en geheel vrijblijvend, de deelnemende woningen bezoeken.

Uw droomwoning gevonden?

Deze moet natuurlijk ook gefinancierd worden. Uw makelaar zal u waarschijnlijk een  hypotheekgesprek aanbieden bij zijn bank of hypotheekadviseur. In de meeste gevallen zal voor het advies en bemiddeling van uw hypotheek  een bedrag moetenn betalen dat ligt tussen de  2.000 en 4.000 euro of zelfs nog hoger.

Bijgekomen van de schrik!

Kijk eens op www.dehypotheekfabriek.nl en constateer  dat u bij ons voor dezelfde complete hypotheekbemiddeling bij dezelfde bank slechts 999 euro betaalt!

U leest het goed! Dezelfde hypotheek!

De Hypotheekfabriek, dezelfde hypotheek tegen een lagere prijs!

Ons unieke concept is INCLUSIEF Persoonlijke begeleiding, adviesgesprek, complete bemiddeling, overlijdensrisicoverzekering.

Tevens heeft u vrije Notaris keuze en kan u veel geld besparen door zelf de prijzen te vergelijken voor woningtaxaties.

LET OP! Banken bieden geen speciale rentetarieven en kortingen meer aan zoals vaak gesuggereerd wordt. Er is dus geen verschil, met uitzondering van de prijs die u voor de bemiddeling en verzekeringen betaald. Daar zitten juist zeer grote verschillen in.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu