« Terug naar het overzicht

OPEN HUIZEN DAG 28 Maart

Geplaatst op: 25 maart 2015

Op zoek naar uw droomwoning?

Komende zaterdag is het weer zo ver. Meer dan 50.000 koopwoningen staan klaar om van eigenaar te wisselen. Al deze woningen moeten natuurlijk gefinancierd worden. Uw makelaar zal u hoogstwaarschijnlijk een hypotheekgesprek aanbieden bij zijn bank of hypotheekadviseur. In de meeste gevallen zal u voor het advies en de bemiddeling van uw hypotheek een bedrag gaan betalen dat ligt tussen de 2.000 en 4.000 euro of zelfs nog hoger.

Bijgekomen van de schrik!

Kijk eens op www.dehypotheekfabriek.nl en zie dat u bij ons slechts 999 euro betaald.

U leest het goed! Dezelfde hypotheek!

De Hypotheekfabriek, dezelfde hypotheek voor een lagere prijs!

Ons unieke concept is INCLUSIEF Persoonlijke begeleiding, adviesgesprek, complete bemiddeling en overlijdensrisicoverzekering! Tevens heeft u vrije Notaris keuze en kan u veel geld besparen door zelf de prijzen te vergelijken voor woningtaxaties.

Maak nu gratis gebruik van ons vergelijkservice

De Hypotheekfabriek biedt u een gratis hypotheekcheck aan zodat u vooraf uw mogelijkheden kent. Tevens ontvangt u een financieringsvoorbeeld zodat u een indicatie krijgt van uw woonlasten. Dit alles kost u niets en is geheel vrijblijvend.

Velen gingen u voor en beoordelen ons uitstekend!

De Hypotheekfabriek is trots op de positieve beoordelingen die onze klanten aan ons geven op de bekendste vergelijkingssites zoals www.advieskeuze.nl en www. independer.nl.

Overtuig u zelf en maak snel een afspraak.

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu