« Terug naar het overzicht

Onzekere tijden voor uw hypotheek?

Geplaatst op: 24 juni 2013

Veel van onze klanten kiezen momenteel voor extra lange rentevast periodes en zoals u van ons gewend bent is De Hypotheekfabriek steeds op zoek naar zakenpartners die het verschil maken in het aanbod van financiële instellingen, banken en verzekeraars.

Sinds kort hebben wij een samenwerkingsverband met Conservatrix en dit kan ook voor u heel gunstig zijn. Conservatrix biedt u bijvoorbeeld een rentevastperiode van 20 jaar aan tegen een hypotheekrente van 4,5% en voor een rentevastperiode van maar liefst 30 jaar betaald u slechts 4,75%.

Wij stellen Conservatrix graag aan u voor.

Conservatrix is een volledig zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij sinds 1872.

Conservatrix is gespecialiseerd  in hypotheken. Men werkt voor zowel de zakelijke als particuliere markt en kenmerkt zich door een degelijke, vertrouwde en hechte samenwerking met financieel adviseurs. Dat klinkt wellicht wat behoudend maar dat is in onze visie nu precies een van de belangrijkste eigenschappen waarover een verzekeraar moet beschikken.

Degelijke visie

Conservatrix staat voor zekerheid. Een solide begrip in tijden waarin alles sneller en vluchtiger wordt. Er is immers steeds minder aandacht voor zaken die dat beslist verdienen. Wij hechten grote waarde aan degelijkheid, grondigheid, direct contact van mens tot mens. Omdat ze vinden dat alle betrokkenen daar uiteindelijk het meest bij gebaat zijn. Ze hebben korte lijnen, en kiezen voor garanties, niet voor onverantwoorde beleggingsmogelijkheden. Die belofte kunnen ze waarmaken. Dat is de overtuiging bij Conservatrix. Een beetje conservatief is zo gek nog niet.

Degelijke oplossingen

Wat kan Conservatrix voor u betekenen? Kort en goed: zij bieden u financiële zekerheid. Daarbij zijn ze u op vier gebieden van dienst: wonen, inkomen, oudedagsvoorziening en nabestaandenzorg.

Degelijke garanties

Net als u houden zij niet van bovenmatige risico’s. Alle oplossingen hebben een fundament van zekerheid. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent. Daar staan ze voor. Want  bij belangrijke zaken als een hypotheek wilt u zich niet laten verrassen.

Geïnteresseerd?

Maak kennis met Conservatrix en vraag vrijblijvend wat  De Hypotheekfabriek u te bieden heeft.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu