« Terug naar het overzicht

Gratis telefonisch advies

Geplaatst op: 19 januari 2018

Vanaf  januari is de dienstverlening nog verder uitgebreid met een gratis telefonisch adviesgesprek.

De wijzigingen rondom het financieren van een eigen woning volgen elkaar  in rap tempo op en hierdoor zien wij een steeds grotere behoefte aan direct en kordaat hypotheekadvies om consumenten te helpen bij hun eerste stap naar een (nieuwe) woning. Doordat de adviesbehoefte sterk toeneemt heeft De Hypotheekfabriek de dienstverlening uitgebreid met een gratis en vrijblijvend telefonisch  adviesgesprek. In dit adviesgesprek kan de consument vragen stellen aan een erkend financieel adviseur zonder dat hier direct kosten of een dienstverleningsopdracht aan vast zitten. We willen onze potentiele klanten graag  voorbereid op pad sturen.

Sterke behoefte aan oriënterend advies.

De zoektijd naar een geschikte woning wordt alsmaar langer en als zich dan een potentiele woning aanbiedt dan wil je ook snel kunnen handelen. Het is dan fijn dat je vooraf weet wat je financieringsmogelijkheden zijn en hoe lang je er over gaat doen om de hypotheek geregeld te krijgen. De Hypotheekfabriek ont zorgt door het hypotheektraject voor  de woningaankoop  in te gaan en in alle relevante  informatie te bespreken in een persoonlijk adviesgesprek. Tevens kan dan alvast het hypotheekdossier worden voorbereid met als pluspunt dat er pro actief gehandeld kan worden als de droomwoning is gevonden en aangekocht. De doorlooptijd voor het regelen van een hypotheek wordt zo tot een minimum beperkt.

Maak vrijblijvend gebruik van onze diensten

Uiteraard is het onze doelstelling om je als klant te verwelkomen maar vooraf helpen we je graag op weg. Geïnteresseerd? Meld je aan voor een gratis adviesgesprek.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu