« Terug naar het overzicht

Onafhankelijk hypotheekadvies kost gemiddeld 2.375 euro

Geplaatst op: 26 april 2019

Volgens advieskeuze.nl kost het onafhankelijk hypotheekadvies gemiddeld 2.375 euro!

Niet bij De Hypotheekfabriek.

Hypotheekconsumenten betalen gemiddeld 2.375 euro aan een onafhankelijk adviseur voor advies en bemiddeling. Dat blijkt uit onderzoek onder 8.969 consumenten door Advieskeuze.nl. Uit het onderzoek blijkt verder dat de gepubliceerde tarieven in het dienstverleningsdocument (DVD) gelijk zijn aan de tarieven die consumenten in de praktijk hebben betaald. Onafhankelijk hypotheekadviseurs zijn dus transparant en eerlijk zijn over hun tarieven, meent Advieskeuze.nl.

Ongebonden hypotheekadviseurs noemen een gemiddeld bedrag van 2.319 euro in de DVD. De consumenten die deelnamen aan het onderzoek hebben uiteindelijk gemiddeld 2.309 euro betaald. De onafhankelijke adviesketens publiceren een gemiddeld tarief van 2.484 euro en in de praktijk hebben consumenten gemiddeld 2.467 euro betaald.

Waar zit het verschil?

De Hypotheekfabriek is volledig onafhankelijk, vergelijkt alle aanbieders en kan alle producten aanbieden. De adviesfase is daardoor uiterst transparant en er kan dus snel een keuze gemaakt worden uit de aanbieder die het beste bij de klant past. Daarnaast is er geen verschil of de consument de hypotheek rechtstreeks via een bank of een onafhankelijk financieel adviseur aanvraagt omdat we allemaal het zelfde rentepercentage en voorwaarden aanbieden.  Het grote prijsverschil zit dus met name in de efficiëntie waarmee een bank of onafhankelijk adviseur werkt.

Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl is een onafhankelijk platvorm waar consumenten reviews kunnen lezen over een hypotheek adviesbedrijf en geeft een duidelijk beeld over de kwaliteit. De consument plaatst de review immers zelf.  De Hypotheekfabriek wordt door consumenten zeer positief beoordeeld en het grote aantal reviews toont aan dat we kwaliteit leveren.  Door het grote aantal reviews laten we zelfs de landelijke hypotheekketens met grote reclamebudgetten ver achter ons.

Nieuwsgierig naar onze werkwijze?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu