« Terug naar het overzicht

De Hypotheekfabriek werkt samen met Hypotrust

Geplaatst op: 19 april 2017

Vanaf vandaag gaat De Hypotheekfabriek rechtstreeks zaken doen met Hypotrust.

Hypotrust biedt sinds 1993 hypotheken aan via onafhankelijke hypotheekadviseurs en werkt veelal met tussenkomst van service providers. Tot voor kort kon De Hypotheekfabriek uw Hypotrust hypotheek uitsluitend via de bemiddeling van een service provider aanbieden. Voor deze bemiddelingswerkzaamheden moesten extra bemiddelingskosten in rekening gebracht.

Dit is vanaf heden niet meer van toepassing. De Hypotheekfabriek kan vanaf vandaag de hypotheek rechtstreeks bij Hypotrust gaat aanvragen. Hiermee is het assortiment met vaste aanbieders uitgebreid met alle labels van Hypotrust maar ook met IQ WOON.

IQ WOON is een relatief nieuwe speler op de hypotheekmarkt die sterk aan de weg timmert.

Fastlane

Door het aangaan van de directe samenwerking tussen De Hypotheekfabriek en Hypotrust, gaat De Hypotheekfabriek ook gebruik maken van de “fastlane” service van Hypotrust. Deze “fastlane” service verkort het aanvraagtraject en zorgt tevens voor een versnelde doorloop procedure in het tot stand brengen van uw hypotheek.

Wie is Hypotrust?

Hypotrust benadert banken en verzekeraars die geld uitlenen. In Nederland, maar ook in het buitenland. De banken en verzekeraars die via Hypotrust geld uitlenen, stellen de voorwaarden en geven aan welke rente ze voor die leningen rekenen. Hypotrust kiest de leningen met de laagste rentes en bieden die o.a. via De Hypotheekfabriek aan.

Een Hypotrust hypotheek biedt u dus vrijwel altijd een uitstekende rente. Het is niet mogelijk voor consumenten om rechtstreeks een hypotheek af te sluiten. Informeer vrijblijvend of een Hypotrust hypotheek iets voor u is.

 

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu