« Terug naar het overzicht

Nieuwe website voor De Hypotheekfabriek

Geplaatst op: 22 april 2017

Nieuwe website voor De Hypotheekfabriek

Vanaf vandaag is de nieuwe website volledig actief en zijn we weer te volgen op Facebook en Twitter.

De Hypotheekfabriek lanceert vandaag de compleet vernieuwde website met verbeterde toepassingsmogelijkheden. Zo is de website overzichtelijker en eenvoudiger gemaakt zodat consumenten nog eenvoudiger een afspraak kunnen maken of een gratis hypotheekberekening kunnen aanvragen. Tevens is de succesvolle “Bel mij terug” button prominent op de website geplaatst.

Bel mij terug

Deze button dient om vragen van consumenten snel en efficient te antwoorden. Hiervoor hoeven geintereseerden niet direct kosten voor te maken. De consument wordt vrijblijvend geinformeerd over de mogelijkheden. U weet dus snel waar u aan toe bent.

Maak een afspraak

Geintereseerden kunnen op eenvoudig wijze een afspraak maken met onze Erkend Financieel Adviseurs. Voordat er daadwerkelijk een afspraak wordt ingepland, neemt enn adviseur altijd eerst telefonisch contact met u op om de financieringswensen te bespreken. Ook dit is geheel vrijblijvend en kosteloos zoals u van ons gewend bent.

Klantbeoordelingen

De Hypotheekfabriek is bijzonder trots op het aantal positieve recencies die wij mogen ontvangen van onze tevreden klanten. Vandaar dat wij deze recenties ook prominent op onze vernieuwde website plaatsen zodat u een goed beeld krijgt hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren. De prijs is natuurlijk belangrijk maar de kwaliteit van de dienstverlening is nog belangrijker.

Twitter en facebook

Het twitter account en onze facebook pagina zijn nieuw leven ingeblazen en zijn onderhanden genomen door Esselink.nu een gespecialiseerd ICT bedrijf uit Winterswijk.

Hierdoor is De Hypotheekfabriek vanaf vandaag weer actief op twitter, Facebook en met de beveiligde website en zijn we klaar voor de toekomst.

 

 

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu