« Terug naar het overzicht

Kleine hypotheek, kleine prijs?

Geplaatst op: 17 april 2013

Helaas worden steeds meer consumenten geconfronteerd met advies en bemiddelingskosten nu het provisieverbod per 1 januari 2013 zijn intreden heeft genomen. Geldverstrekkers en tussenpersonen zijn overgestapt op de nieuwe beloningsstructuren en presenteren u een rekening voor advies en bemiddeling.

Hierbij wordt weinig tot geen rekening gehouden met de hoogte van de hypotheeksom en de complexheid van het benodigde advies. Veel consumenten weten heel goed hoe de nieuwe hypotheek er uit moet gaan zien of hoeveel er bijvoorbeeld geleend moet worden om de verbouwingen te realiseren. Helaas wordt  door geldverstrekkers en de meeste tussenpersonen geen rekening gehouden met de hoogte van de benodigde hypothecaire financiering en betaald u vaak de spreekwoordelijke hoofdprijs.

De Hypotheekfabriek houdt hier wel rekening mee.

Heeft u bijvoorbeeld een kleine hypotheek van € 200.000,- of minder dan is het niet in verhouding dat u € 1.750,- of zelfs meer aan advies en bemiddelingskosten te moeten betalen.

De Hypotheekfabriek biedt uitkomst.

Wij brengen u slechts € 999,- in rekening voor het totale concept.

U krijgt hiervoor een objectief, persoonlijk, transparant en betrouwbaar advies inclusief complete bemiddeling inclusief één of meerdere overlijdensrisicoverzekeringen en indien gewenst, zijn de woonlastverzekering(en) ook onderdeel van ons unieke concept.

Zo voordelig, hoe kan dit?

De hypotheekfabriek kenmerkt zich door een zeer efficiënte, transparante, en persoonlijke werkwijze. Wij brengen vooraf duidelijk en GRATIS uw mogelijkheden in kaart zodat u razendsnel weet waar u aan toe bent.

Ons credo is eenvoudig maar waar: Dezelfde hypotheek voor een veel lagere prijs!

Laat u vrijblijvend informeren door onze experts.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu