« Terug naar het overzicht

Klantenvertellen, het nieuwe review platform

Geplaatst op: 8 december 2022

Independer gaat op korte termijn alle reviews van onafhankelijke hypotheekkantoren overgedragen aan het reviewplatform “ klantenvertellen”. Deze reviews kunnen heel waardevol zijn voor consumenten die een indruk willen krijgen van het adviesbedrijf waar ze uiteindelijk hun hypotheek of verzekeringsproduct willen regelen.

De afgelopen jaren heeft Independer meer dan 100.000 klantreviews verzameld van meer dan 3.000 samenwerkende kantoren. Deze beoordelingen zijn door klanten geplaatst om oriënterende  consumenten een eerlijk en objectief beeld te geven over het adviesbedrijf. Omdat independer dit hoogstwaarschijnlijk als concurrentie ervaart voor hun eigen hypotheekproductie, heeft independer besloten om te stoppen met het plaatsen van deze onafhankelijke reviews en de beoordelingen over te hevelen naar het platform van “klantenvertellen”. Reeds bestaande en overgenomen reviews kunnen worden aangevuld met actuele beoordelingen van nieuwe klanten.

De Hypotheekfabriek

Wij hebben in ons 10 jarig bestaan meer dan 500 reviews ontvangen op independer en zien nu dat klantenvertellen deze reviews gaat overnemen op hun platvorm. De tijd zal uitwijzen of klantenvertellen net zo populair zal worden als independer ooit was. Onze klanten kunnen De Hypotheekfabriek ook  vinden op google, advieskeuze en Trustoo en uiteraard werkt de rechtstreekse benadering vaak nog het beste. .

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu