« Terug naar het overzicht

ING publiceert alle reviews

Geplaatst op: 5 juni 2014

ING maakt de klantbeoordelingen voor al haar producten en diensten openbaar. Eerst voor particuliere klanten, later voor zakelijke klanten. Alle beoordelingen, positief of negatief, worden gepubliceerd.

Klanten kunnen hun waardering laten blijken door middel van het geven van sterren (op een schaal van 1 tot 5) en hun aanvullende positieve en/of negatieve feedback geven. “Door inzicht in ervaringen van anderen kunnen klanten een weloverwogen keuze maken voor een financieel product of dienst”, aldus ING.

Dit blijkt ook uit klantonderzoek van de bank. Daarin geven klanten namelijk aan dat ervaringen van anderen – naast de feitelijke informatie over het financiële product- bijdragen aan het maken van de juiste keuze.

ING is volgens eigen zegen de eerste bank in Nederland die op deze schaal klanten in staat stelt klanten om hun beoordelingen voor producten en diensten op ing.nl te kunnen delen. Op dit moment kunnen particuliere klanten dat al doen, later volgt die mogelijkheid ook voor zakelijke klanten.

Op eventuele vragen of klachten wordt direct gereageerd. Alle beoordelingen, positief of negatief, worden gepubliceerd. Na maximaal een jaar worden de beoordelingen weer verwijderd. Zo staan er alleen maar recente beoordelingen.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu