« Terug naar het overzicht

Independer draagt reviews van hypotheekkantoren over aan klantenvertellen

Geplaatst op: 7 december 2022

Independer heeft de reviews van onafhankelijke hypotheekkantoren overgedragen aan klantenvertellen. Deze reviews kunnen heel waardevol zijn voor consumenten die een indruk willen krijgen van het adviesbedrijf waar ze uiteindelijk hun hypotheek of verzekeringsproduct willen regelen.

De afgelopen jaren heeft Independer meer dan 100.000 klantreviews verzameld van meer dan 3.000 samenwerkende kantoren. Deze beoordelingen zijn door klanten geplaatst om ori├źnterende  consumenten een eerlijk en objectief beeld te geven van het adviesbedrijf. Omdat independer dit hoogstwaarschijnlijk als concurrentie ervaart voor hun eigen hypotheekproductie, heeft independer de beoordelingen overgeheveld naar het platform van klantenvertellen. Reeds bestaande en overgenomen reviews kunnen worden aangevuld met actuele beoordelingen van nieuwe klanten.

De Hypotheekfabriek

Wij hebben in ons 10 jarig bestaan meer dan 500 reviews ontvangen op independer en zien nu dat klantenvertellen deze reviews gaat overnemen op hun platvorm. De tijd zal uitwijzen of klantenvertellen net zo populair zal worden als independer ooit was. Onze klanten kunnen De Hypotheekfabriek ook  vinden op google, advieskeuze en Trustoo en uiteraard werkt de rechtstreekse benadering vaak nog het beste. .

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu