« Terug naar het overzicht

Grote opkomst Open Huizen Dag NVM verwacht

Geplaatst op: 28 september 2013

Zo’n 40.000 huiseigenaren hebben zich al  aangemeld voor de Open Huizen Dag van Makelaarsvereniging NVM, die twee keer per jaar wordt georganiseerd.

Er worden zo’n 50.000 man verwacht op 5 oktober. Aan de voorjaarseditie deden 49.480 woningen mee en daar kwamen 105.000 zoekenden op af. Volgens een woordvoerder meldden huiseigenaren zich meestal nog op de vrijdag voor de openhuizendag aan.

Na de laatste editie bleek dat van deelnemende huizen die niet goedkoper werden het verkoopsucces ongeveer even groot is als voor huizen die helemaal niet deelnemen aan de promotiedag. De verkooppercentages bedragen respectievelijk negen en acht procent.

Van de huizenbezitters die hun vraagprijs in de maand voor de Open Huizen Dag verlaagden, verkocht 23 procent hun huis. Huizen waarvan de prijs al eerder was verlaagd, leverden vijftien procent succes op.

Gratis hypotheekcheck bij De Hypotheekfabriek.

Uw droomwoning gevonden?

Deze moet natuurlijk ook gefinancierd worden. Uw makelaar zal u waarschijnlijk een  hypotheekgesprek aanbieden bij zijn bank of hypotheekadviseur. In de meeste gevallen zal voor het advies en bemiddeling van uw hypotheek  een bedrag gaan betalen dat ligt tussen de  2.000 en 4.000 euro of zelfs nog hoger.

Bijgekomen van de schrik!

Kijk eens op www.dehypotheekfabriek.nl en constateer  dat u bij ons voor hetzelfde advies en complete hypotheekbemiddeling slechts 999 euro betaald!

De Hypotheekfabriek, dezelfde hypotheek voor een lagere prijs!

Ons unieke concept is INCLUSIEF Persoonlijke begeleiding, adviesgesprek, complete bemiddeling, overlijdensrisicoverzekering(en) en Woonlastbeschermingsverzekering! Tevens heeft u uiteraard vrije Notaris keuze en kan u veel geld besparen door zelf de prijzen te vergelijken voor woningtaxaties.

LET OP! Banken bieden geen speciale rentetarieven en kortingen meer aan zoals vaak gesuggereerd wordt. Er is dus geen verschil, met uitzondering van de prijs die u voor de bemiddeling en verzekeringen betaald. Daar zitten juist zeer grote verschillen in.

Maak gratis gebruik van ons vergelijkservice

De Hypotheekfabriek vergelijkt uw hypotheekaanbieding o.b.v. rentepercentage, voorwaarden en kosten.

De Hypotheekfabriek beschikt uitsluitend over gecertificeerde adviseurs die aangesloten zijn bij SEH (Stichting Erkend hypotheekadviseur) en heeft uiteraard een vergunning van de AFM ( Autoriteit Financiële markten), en wij zijn tevens aangesloten bij het KIFID.

Onze vaste prijzen

Complete hypotheekbemiddeling inclusief persoonlijk hypotheekadvies, bemiddeling bij de geselecteerde bank, overlijdensrisicoverzekering(en) en woonlastbeschermer(s) en nazorgtraject.

Dit alles voor slechts 999 euro.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu