« Terug naar het overzicht

Grote of kleine hypotheek, altijd een klein prijsje?

Geplaatst op: 22 november 2012

Steeds meer consumenten worden geconfronteerd met advies en bemiddelingskosten nu het provisieverbod per 1 januari 2013 zijn intreden gaat nemen. Veel geldverstrekkers en tussenpersonen stappen nu al over op nieuwe beloningsstructuren en presenteren u de rekening.

Hierbij wordt weinig tot geen rekening gehouden met de hoogte van de hypotheeksom en de complexheid van het benodigde advies. Veel consumenten zijn reeds op de hoogte van hoe de nieuwe hypotheek er uit moet gaan zien en hebben geen behoefte aan duur financieel advies. Helaas wordt hier door geldverstrekkers en tussenpersonen geen rekening mee gehouden.

De Hypotheekfabriek houdt hier wel rekening mee.

Heeft u bijvoorbeeld een kleine hypotheek van € 200.000,- of minder dan is het absurd om hier € 2.000,- of zelfs nog meer voor advies en bemiddeling te moeten betalen.

De Hypotheekfabriek bied uitkomst.

Wij brengen u slechts € 999,- in rekening voor het totaal concept.

U krijgt hiervoor een objectief, transparant en betrouwbaar advies inclusief een aflosvorm naar keuze bij de geldverstrekker naar keuze. Tevens is één of meerdere overlijdensrisicoverzekeringen inbegrepen en indien gewenst, is een woonlastverzekering ook onderdeel van ons unieke concept.

Zo voordelig, hoe kan dit?

De hypotheekfabriek kenmerkt zich door een zeer efficiënte, transparante en snelle werkwijze en wij vragen daarbij om uw hulp. Wij brengen vooraf duidelijk uw mogelijkheden in kaart zodat u razendsnel weet wat uw mogelijkheden zijn. Uw snelheid bepaald de onze!

Ons credo is eenvoudig maar waar: Dezelfde hypotheek voor een veel lagere prijs!

Laat u vrijblijvend informeren door onze experts.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu