« Terug naar het overzicht

Goedkoopste overlijdensrisicoverzekering van Nederland

Geplaatst op: 20 november 2012

Bent u op zoek naar een voordelige overlijdensrisicoverzekering?

De Hypotheekfabriek bied u nu al een overlijdensrisicoverzekering aan op basis van de nieuwe richtlijnen 2013. Vanaf 1 januari geldt een algeheel provisieverbod voor overlijdensrisicoverzekeringen en betaald u de rekening rechtstreeks aan uw tussenpersoon. De rekening zal gaan variëren tussen 295 en 750 euro.

De Hypotheekfabriek is op de toekomst voorbereid en bied u nu al de unieke mogelijkheid om uw overlijdensrisicoverzekering provisievrij af te sluiten.

U betaald bij ons dus nooit provisie!

Wij hanteren een uiterst voordelig tarief van 149,- als eenmalige bemiddelingsvergoeding.

Geen Provisie, wat betekend dit voor de premie?

Uw premie wordt netto samengesteld waarbij u geen doorlopende provisie betaald. Het voordeel merkt u dus iedere maand gedurende de looptijd.

Voorbeeld: Sluit u een overlijdensrisicoverzekering voor uw hypotheek dan loopt deze vaak 30 jaar. U betaald dus maandelijks een provisiebijdrage over een periode 30 jaar welke een behoorlijk bedrag vertegenwoordigd.

 Conclusie:

Vanaf 1 januari 2013 zal uw premie dus provisievrij worden vastgesteld en betaald u een eenmalige bemiddelingsvergoeding. Sluit u tot 1 Januari 2013 een overlijdensrisicoverzekering dan is de kans zeer groot dat u de komende 30 jaar provisie gaat betalen.

Alle reden om uw verzekering bij De Hypotheekfabriek te regelen!

De Hypotheekfabriek verzorgd uw aanvraagprocedure, verpanding aan een geldverstrekker en opzegging van uw huidige (veel te dure) overlijdensrisicoverzekering.

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu