« Terug naar het overzicht

Feiten en nieuws over Obvion

Geplaatst op: 15 november 2012

Wie voor het eerst een huis gaat kopen, weet vaak niet hoe het hypotheekproces in elkaar zit. Klanten hebben vragen als: Wat kan ik lenen? Waar sluit ik een hypotheek af? En welke hypotheek past bij mij? Obvion heeft de animatie ‘Hypotheken in het kort’ ontwikkeld om deze vragen te beantwoorden.

Inzicht in het hypotheekproces

Met ‘Hypotheken in het kort’ krijgen klanten inzicht in het hypotheekproces. In 5 stappen leggen we uit wat er komt kijken bij het afsluiten van een hypotheek. Welke kosten er zijn. Wat een hypotheek is. En wat de rol van de adviseur, de geldverstrekker en de notaris is. Door het invullen van het inkomen krijgen klanten een indicatie van het maximaal te lenen hypotheekbedrag. Door enkele vragen te beantwoorden zien ze welke hypotheekvorm mogelijk bij hen past.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.hypothekeninhetkort.nl N.B. In deze animatie staan nu nog alle hypotheekvormen benoemd. De wijzigingen per 1 januari 2013 verwerken we in een nieuwe versie.

De Hypotheekfabriek is één van de streng geselecteerde en enthousiaste zakenpartners van Obvion en bemiddeld compleet onafhankelijk in het tot stand komen van uw hypotheek.

Wij werken uitsluitend met zakenpartners die volledig transparante en provisievrije producten aanbieden. Dit is vanaf 1 Januari 2013 overigens verplicht maar u kunt nu al profiteren van onze voordelige tarieven omdat wij provisies laten verwerken in uw premies. Ons prijsbeleid is super simpel en onderscheidend in de financiële markt.

U betaald slecht 999 euro voor uw complete hypotheekadvies + Bemiddeling.

Inclusief:

Aflossingsvorm

Overlijdensrisicoverzekering

Woonlastbescherming

 

Verder het u  vrije keuze in het uitzoeken van uw woning taxateur en notaris. De tarieven lopen sterk uiteen dus doe hier uw voordeel meer.

Uw interesse gewekt?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren door onze experts.

U kunt eenvoudig een belafspraak plannen zodat u gebeld wordt als het u uitkomt. Dit telefonisch consult is GRATIS!!

www.dehypotheekfabriek.nl

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu