« Terug naar het overzicht

Echtscheiding begeleiding

Geplaatst op: 3 oktober 2012

Een echtscheiding in Nederland lijkt de gewoonste zaak van de wereld. Eén op de drie huwelijken eindigt in een scheiding. Voor de één kan een echtscheiding de afsluiting zijn van een periode van langdurig wikken en wegen, terwijl voor de ander de echtscheiding een donderslag bij heldere hemel is. Waar de ene partner al een eind op weg is in het scheidingsproces, staat de ander nog maar aan het begin.

Op welke manier men ook betrokken is bij een echtscheiding, iedereen wordt geconfronteerd met dezelfde vragen, onzekerheden, emoties en problemen.

Is een scheiding de enige optie?

Wat betekent een echtscheiding voor de kinderen?

Hoe ziet mijn toekomst er na de echtscheiding financieel uit?

Waar ga ik of kan ik wonen na de echtscheiding?

Bij een echtscheiding komen veel zaken kijken waar u zelf niet direct aan zou denken.

Regelt u de echtscheiding met of zonder uw partner?

Er zijn verschillende manieren om uw echtscheiding te regelen. Wanneer u nog op goede voet staat met uw partner kunt u proberen om in onderling overleg tot een oplossing te komen. Maar ook wanneer scheiden in overleg u niet mogelijk lijkt (of u dit niet wilt), kan het inschakelen van een deskundige raadzaam zijn.

Een deskundige zoals een advocaat of mediator zal u op een professionele wijze ondersteunen waarbij u kunt denken aan de eventuele verdeling van het vermogen, de kosten van de kinderen, partneralimentatie en pensioenen en verzekeringen. U krijgt antwoord op vragen als: kan ik in het huis blijven wonen en wat houd ik maandelijks over? Zo vallen alle puzzelstukjes op de juiste plaats en maakt het voor de betrokkenen inzichtelijk.

De Hypotheekfabriek raad u aan om gebruik te maken van deze specialisten.

Zodra uw advocaat of mediator duidelijkheid heeft verschaft in tal van zaken, blijft vaak de vraag of één van beiden in de woning kan blijven en ontstaan er veel financiële vragen. Het is uitermate belangrijk om u goed voor te laten lichten door een financieel adviseur die u alles kan vertellen over de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Wat kan De Hypotheekfabriek voor u betekenen?

De Hypotheekfabriek stelt zich niet tot taak om u door het hele traject te begeleiden maar sluit pas aan als u alles goed hebt kunnen evalueren.

Pas als u weet wat uw financiële mogelijkheden zijn kunt u handelen en kan uw adviseur van De Hypotheekfabriek u snel en efficiënt en vooral voordelig voorzien van een herfinanciering van uw huidige woning of uw nieuwe aankoop.

Bij ons komt u niet voor onaangename verrassingen te staan omdat u vooraf weet wat u betaald voor onze bemiddeling want scheiden is al kostbaar genoeg.

U betaalt De hypotheekfabriek slechts € 999,- voor de complete hypotheek bemiddeling.

 

 

 

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu