« Terug naar het overzicht

Duurzaam adviseren

Geplaatst op: 21 februari 2020

Steeds meer huiseigenaren willen hun huis verduurzamen. Bijvoorbeeld voor een beter milieu, om energiekosten te besparen of voor meer wooncomfort. Ook vanuit de overheid is er toenemende aandacht voor verduurzaming zoals het Klimaatakkoord en maatregelen voor Co2-reductie.

Consumenten weten alleen vaak niet precies hóe ze kunnen verduurzamen. Hierin kan De Hypotheekfabriek een belangrijke rol spelen. Onze duurzame ABC helpt je om direct van toegevoegde waarde te zijn voor klanten die hun huis willen verduurzamen en energie willen besparen.

Duurzaamheid is vast onderdeel van ons adviesgesprek

Naast een toenemende vraag vanuit consumenten om hun huis te verduurzamen voorspellen economen dat op de langere termijn energie alleen maar duurder wordt. Zo wordt de noodzaak voor verduurzaming alleen maar groter. Huizenbezitters weten alleen vaak niet hoe ze kunnen verduurzamen en welke prioriteiten ze daarin moeten stellen.

Hierin spelen onze adviseurs een essentiële rol vervullen. Door in het adviesgesprek klanten de weg te wijzen in het oerwoud aan verduurzamingsmogelijkheden, snel de kosten en opbrengsten voor hen op een rij te zetten en hen concreet te helpen bij de financiering ervan.

Besparen op energielasten

Door stijgende energielasten wordt het steeds interessanter voor klanten om hun huis te verduurzamen. Met de Energie Bespaarcheck kunne we onze klanten snel en makkelijk inzicht geven in de kosten en opbrengsten van energiebesparende oplossingen voor hun woning.

Besparen op financieringskosten

Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen energiebesparende maatregelen financieren met de Duurzaam Wonen Hypotheek. Tegen aantrekkelijke rente en voorwaarden kan een klant geld lenen voor bijvoorbeeld een zonneboiler of hoogrendement beglazing.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu