« Terug naar het overzicht

De hypotheekfabriek wordt aanbieder van BLG Wonen

Geplaatst op: 14 oktober 2014

Zoals u van ons gewend bent zijn we steeds op zoek naar geldverstrekkers en verzekeraars die het verschil maken. BLG wonen is zo’n partij die zich onderscheidt van de rest. De geldt natuurlijk voor de bijzonder scherpe hypotheekrentes maar ook voor de uitstekende voorwaarden voor zowel nieuwe alsook bestaande klanten.

Samenwerking

Vanaf heden heeft De Hypotheekfabriek een samenwerkingsverband met BLG wonen en dit betekend dat wij een hypotheek kunnen verzorgen bij BLG wonen o.b.v. ons bekende tarief.

U betaalt bij ons slechts € 999,- voor de complete hypotheekbemiddeling inclusief persoonlijk advies en begeleiding van A tot Z. Het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering is inclusief en u hoeft hiervoor dus geen extra kosten te betalen.

BLG Wonen

BLG Wonen helpt u bij het vervullen van uw woonwensen. Dat doen we door naast hypotheken, diensten en producten aan te bieden die wonen voor u zorgeloos maken. Zij ontwikkelen producten en diensten die ervoor zorgen dat u zich thuis voelt. Als u zorgeloos woont, voelt u zich thuis. Een adviseur van BLG Wonen is altijd dichtbij. Nu en in de toekomst.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu