« Terug naar het overzicht

De Hypotheekfabriek werkt samen met Conservatrix

Geplaatst op: 14 mei 2013

Zoals u van ons gewend bent is De Hypotheekfabriek steeds op zoek naar zakenpartners die het verschil maken in het aanbod van financiële instellingen, banken en verzekeraars.

Sinds kort zijn we samenwerkingsverband aangegaan met Conservatrix.

Wij stellen Conservatrix graag aan u voor.

Conservatrix is een volledig zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij sinds 1872.

Conservatrix is gespecialiseerd  in levensverzekeringen, pensioenen en hypotheken. Men werkt voor zowel de zakelijke als particuliere markt en kenmerkt zich door een degelijke, vertrouwde en hechte samenwerking met financieel adviseurs. Dat klinkt wellicht wat behoudend maar dat is in onze visie nu precies een van de belangrijkste eigenschappen waarover een verzekeraar moet beschikken.

Degelijke visie

Conservatrix staat voor zekerheid. Een solide begrip in tijden waarin alles sneller en vluchtiger wordt. Er is immers steeds minder aandacht voor zaken die dat beslist verdienen. Wij hechten grote waarde aan degelijkheid, grondigheid, direct contact van mens tot mens. Omdat ze vinden dat alle betrokkenen daar uiteindelijk het meest bij gebaat zijn. Ze hebben korte lijnen, en kiezen voor garanties, niet voor onverantwoorde beleggingsmogelijkheden. Die belofte kunnen ze waarmaken. Dat is de overtuiging bij Conservatrix. Een beetje conservatief is zo gek nog niet.

Degelijke oplossingen

Wat kan Conservatrix voor u betekenen? Kort en goed: zij bieden u financiële zekerheid. Daarbij zijn ze u op vier gebieden van dienst: wonen, inkomen, oudedagsvoorziening en nabestaandenzorg.

Degelijke garanties

Net als u houden zij niet van bovenmatige risico’s. Alle oplossingen hebben een fundament van zekerheid. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent. Daar staan ze voor. Want  bij belangrijke zaken als een levensverzekering wilt u zich niet laten verrassen.

De belangrijkste argumenten waarom De Hypotheekfabriek de samenwerking is aangegaan met Conservatrix.

–  Gegarandeerd eindkapitaal en maximale keuzevrijheid

–  Vermogen opbouwen met een gegarandeerd eindkapitaal en maximale keuze.

U wilt maximale zekerheid. Geen verrassingen maar de zekerheid van een gegarandeerd kapitaal op de einddatum van de verzekering zodat u zeker weet dat u uw hypotheek kunt aflossen of dat u zonder zorgen kunt genieten van uw pensioen. Dan is Het ‘Natuurlijk’ Garantieplan geschikt voor u. Het ‘Natuurlijk’ Garantieplan is een levensverzekering mét garantie. Hiermee bouwt u kapitaal op met gegarandeerde rentebijschrijvingen. Bovendien biedt Het ‘Natuurlijk’ Garantieplan u maximale keuze waardoor u het gemakkelijk op uw persoonlijke situatie aanpast.

Geen onaangename verrassingen

Over de premie die wordt gebruikt om uw kapitaal op te bouwen, krijgt u gemiddeld een gegarandeerde rente van 3,5% per jaar bijgeschreven. Die garantie geldt als de verzekering uitkeert op de einddatum van de verzekering. Conservatrix garandeert zo een hoog eindkapitaal. Daarnaast heeft u kans op een hoger eindkapitaal door onze uitstekende rentewinstdelingsregeling.

Het ‘Natuurlijk’ Garantieplan is een flexibele verzekering waarbij u zelf kunt bepalen welke uitkering aan uw nabestaanden wordt gedaan bij eventueel tussentijds overlijden.

Voor verschillende doelstellingen

Het ‘Natuurlijk’ Garantieplan is een levensverzekering. U kunt Het ‘Natuurlijk’ Garantieplan afsluiten omdat u bijvoorbeeld:

een lening, zoals uw hypotheek wilt aflossen, inkomen voor de oude dag wilt garanderen, of kapitaal wilt opbouwen voor toekomstige uitgaven zoals de studiekosten voor uw kinderen.

Uw voordelen

Zekerheid over het kapitaal dat op de einddatum van de verzekering vrijkomt. Kans op een hoger eindkapitaal door uitstekende rentewinstdelingsregeling. Dit product kan eveneens gesloten worden in combinatie met De Conservatrix Hypotheek.

Maak een vrijblijvende afspraak met een adviseur van De Hypotheekfabriek

 

 

 

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu