« Terug naar het overzicht

De Hypotheekfabriek groeit uit zijn jasje

Geplaatst op: 29 juni 2014

Mede door de aantrekkende economie en het stijgende consumentenvertrouwen zien we de vraag naar hypotheken sterk toenemen en we verwachten dat deze stijgende lijn doorzet waardoor we ons gaan voorbereiden op de toekomst.

Daarnaast staan er een aantal bedrijfsuitbreidingen gepland die uitbreiding van onze kantoor ruimten noodzakelijk maken.

De hypotheekfabriek gaat vanaf 1 juli gebruik maken van grote kantoorruimte.

Voor onze klanten verandert er niets want we blijven gevestigd in het Franklin Business center aan de Stenograaf 1 te Duiven, maar we verhuizen naar grotere kantoorruimte en hebben de beschikking over vergaderruimtes en diverse spreekkamers.

De kracht van De Hypotheekfabriek is o.a. dat we voor een extreem laag bedrag van slechts € 999,- een hypotheek realiseren waarin het adviesgesprek, de bemiddeling en het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering is inbegrepen. Daarnaast zijn wij in staat om een hoogwaardige dienstverlening met zeer korte verwerkingstijden te realiseren.

Het feit dat toonaangevende banken en verzekeraars zoals Florius, Obvion, ING, Aegon, Nationale Nederlanden en Reaal graag met ons samenwerken, geeft aan dat wij in staat zijn om aan de hoge kwaliteitseisen van deze partijen te voldoen, ondanks het feit dat De Hypotheekfabriek het laagste tarief van Nederland hanteert.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu