« Terug naar het overzicht

De Hypotheekfabriek geeft samen met de ING onze gezamelijke hypotheekklanten inzicht

Geplaatst op: 7 maart 2013

Een eigen huis… Een plek waar uw klanten onbezorgd kunnen wonen. In deze tijd is dat niet zo vanzelfsprekend. Daarom biedt de ING nu de Hypotheek Stresstest. Met deze test weet u in een paar minuten of uw hypotheek extra aandacht nodig heeft. En welke stappen u kunt nemen voor verbetering.

Deze unieke tool is nu ook voor u beschikbaar. Blijkt uit de test dat de hypotheek een aanpassing verdient, dan krijgt u het advies om contact met ons op te nemen. Dit kunt u uiteraard ook rechtstreeks doen.

Hoe werkt het?

De Hypotheek Stresstest is een online test. In ongeveer 10 minuten beantwoordt u 10 vragen over de hypotheek en financiën. Zowel voor de huidige als toekomstige situatie. Op basis van de gegeven antwoorden krijgt u meteen te zien of de hypotheek extra aandacht nodig heeft. In één handig overzicht tonen we welke stappen uw klant kan zetten om de financiële situatie te verbeteren. Ook geven we handige tips om grip te houden op financiën. Het rapport kan u meteen naar u zelf mailen. De Hypotheek Stresstest is anoniem. Het invullen en eventueel opvolgen van de tips is geheel vrijblijvend.

Klik op de bovenstaande link om de Stresstest te starten

Hypotheek Stresstest
© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu