« Terug naar het overzicht

Munt Hypotheken

Geplaatst op: 9 januari 2018

Vanaf vandaag is Munt Hypotheken toegevoegd aan het assortiment van De Hypotheekfabriek.

 

Even voorstellen

MUNT Hypotheken is gelanceerd in september 2014. MUNT hypotheken biedt hypotheken aan via onafhankelijke adviseurs zoals De Hypotheekfabriek. Het kapitaal om hypotheken te verstrekken wordt bij MUNT Hypotheken door Nederlandse pensioenfondsen geïnvesteerd.

Een drietal pensioenfondsen zorgt voor de financiering. Deze pensioenfondsen zijn het gewend om op de lange termijn te denken. De pensioenfondsen en MUNT Hypotheken hebben samen duidelijke afspraken gemaakt. Bijvoorbeeld dat er geen hoge, ontmoedigende tarieven gerekend worden wanneer er voor een bepaald product tijdelijk te weinig kapitaal beschikbaar is. Dus op=op..

Rente

MUNT Hypotheken heeft voordelige rentetarieven en onderscheidt zich hiermee van de meeste andere hypotheekaanbieders. De rente voor zowel een hypotheek met hypotheekgarantie, een basishypotheek als een tophypotheek behoren tot de lagere rentes in de markt. Het maakt hierbij ook niet uit voor welke rentevaste periode je kiest.

Munt en De Hypotheekfabriek

Munt Hypotheken is de snelst groeiende, onafhankelijke hypotheekaanbieder van Nederland. Ze verzorgen simpele en moderne hypotheken met geld van oerdegelijke pensioenfondsen. MUNT Hypotheken is een hypotheekaanbieder die via onafhankelijk  adviseurs, hun klanten transparante hypotheken aanbiedt met hele goede voorwaarden, scherpe rentes en een duidelijk, snel en zorgeloos aanvraagproces.  Munt wil de beste hypotheekaanbieder van Nederland worden.

MUNT Hypotheken heeft  inmiddels naam gevestigd op de hypotheekmarkt want ze zijn een top tien speler, die de toon zet in snel en transparant werken. Snel, omdat het snel hebben van duidelijkheid over de lening voor de consument enorm belangrijk is. Transparant, omdat een hypotheek niets meer is dan een lening voor een huis. En natuurlijk goed geprijsd, omdat een hypotheek nu eenmaal niet meer hoeft te kosten.

Deze eigenschappen sluiten naadloos aan bij het bedrijfsmodel van De Hypotheekfabriek. Bij ons betaal je nooit te veel en in vergelijking met anderen zijn wij minstens de helft goedkoper. Vandaar dat de tijd rijp is om de samenwerking aan te gaan met Munt hypotheken.

Bemiddeling van Munt hypotheken

Munt hypotheken werkt niet rechtstreeks met financieel adviseurs maar met serviceproviders. Met andere woorden, Munt heeft het hypotheektraject uit handen gegeven. De adviseurs van De Hypotheekfabriek leggen u graag de spelregels uit.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu