« Terug naar het overzicht

De hypotheekfabriek: Een op drie hypotheekklanten heeft nooit contact met eigen adviseur

Geplaatst op: 19 maart 2013

Uit onderzoek blijkt dat bijna twee derde van de consumenten die een hypotheek hebben gesloten via een adviseur, het afgelopen jaar niet actief zijn benaderd. Ruim een op de drie klanten is zelfs nog nooit actief benaderd door zijn hypotheekadviseur, zo blijkt dus uit onderzoek  onder 1.090 huizenbezitters die hun hypotheek bij een onafhankelijk adviseur hebben gesloten.

Oriënteer eerst

Het is dus verstandig om u te oriënteren voordat u besluit met een financieel dienstverlener in zee te gaan of dat u verder gaat met de adviseur die uw zaken in het verleden heeft behartigd. Vergelijk bijvoorbeeld eerst de kosten en welke dienstverlening  u van de adviseur mag verwachten.

Weet waarvoor u betaalt

De adviseur is verplicht om u bij het eerste gesprek te vertellen welke werkzaamheden hij voor u doet en wat u moet betalen voor zijn advies en bemiddeling. Dit staat beschreven in het dienstverleningsdocument. Dit document moet u voor het eerste oriëntatiegesprek worden aangeboden. Ook kan u dit document vaak al op de website van de dienstverlener vinden. Het bedrag dat het advies kost en dat vermeld staat in het dienstverleningsdocument, is vaak een indicatie, en kan in uw situatie dus hoger of lager uitvallen. U mag er overigens van uitgaan dat dit vaker hoger is dan lager. Dus ga hierover vooraf met de adviseur in gesprek en vraag desnoods om het dienstverleningsdocument als u deze niet krijgt overhandigd.

De hypotheekfabriek

Op onze website treft u ons dienstverleningsdocument aan waaruit u op eenvoudige wijze kunt beoordelen of De Hypotheekfabriek bij u past. Na het lezen van ons dienstverleningsdocument zal het in ieder geval duidelijk zijn dat u bij De hypotheekfabriek beslist niet te veel gaat betalen.

Hoe kan dit?

De hypotheekfabriek werkt uitsluitend met zeer ervaren en gediplomeerde adviseurs die een volledig geautomatiseerde werkwijze hanteren. Hierdoor besparen we veel tijd en kosten. Tevens werken wij uitsluitend met geldverstrekkers en verzekeraars die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen op het gebied van prijs/kwaliteit, dossierverwerking en snelheid van afwikkeling. Enkele van onze belangrijkste zakenpartners zijn bijvoorbeeld  Obvion, Nationale Nederlanden, ING, Aegon, Reaal, Cardif, TAF e.a.

Deze partijen berekenen geen extra dossierkosten zoals veel geldverstrekkers die via inkooporganisaties werken wel doen. Deze dossierkosten worden uiteraard aan u doorberekend waardoor uw factuur uiteindelijk veel hoger is dan bij De Hypotheekfabriek.

Door onze efficiënte  werkwijze kunnen wij ons tarief extreem laag houden en bieden  wij zelfs de (noodzakelijke) risicoverzekering(en) inclusief aan, zodat u slechts  999 euro betaald. U betaald dus GEEN extra bemiddelingskosten voor uw overlijdensrisicoverzekering en woonlastverzekering en door het provisieverbod betaald u slechts de netto premie.

Kortom: U bespaart veel geld door uw hypotheek te laten verzorgen door De Hypotheekfabriek.

Waar zit het addertje?

De hypotheekfabriek hanteert een transparante werkwijze voor advies en bemiddeling en geeft u alle ruimte om u eerst uitvoerig te laten informeren over uw mogelijkheden. Dit kunt u natuurlijk ook eerst bij huidige adviseur doen, waarna wij u graag als klant verwelkomen. Maak een “bel mij terug” afspraak op onze website waarna een ervaren en gediplomeerd adviseur binnen 24 uur contact met u opneemt om u geheel vrijblijvend en GRATIS te informeren. U verplicht zich tot niets en dit voorgesprek is dus geheel vrijblijvend en GRATIS.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op via onze website en wij helpen u  graag.

NB:

De hypotheekfabriek scoort een 9,4 op www.independer.nl

 

 

 

 

 

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu