« Terug naar het overzicht

Coronavirus

Geplaatst op: 16 maart 2020

Ons land wordt hard getroffen door het coronavirus. De gevolgen zijn voor iedereen merkbaar. Dat geldt uiteraard ook voor De Hypotheekfabriek.De Hypotheekfabriek is ondanks de coronacrisis volledig operationeel.

Uiteraard volgen we de aanwijzingen van het RIVM en het kabinet. Ons kantoor is echter niet gesloten. Dankzij onze vergaande automatisering en online service, zijn we zeer goed in staat om klanten snel en efficiënt te woord te staan en de doorlooptijden van hypotheekaanvragen vrijwel zonder noemenswaardige vertragingen te verwerken. U krijgt de service die u van ons gewend bent.

We zijn echter mede afhankelijk van banken, geldverstrekkers en verzekeraars. Hier hebben we geen vat op en willen u er op wijzen dat de verwerkingstijden ben hen, langer kunnen zijn dan gebruikelijk.

Voor u is het volgende van belang:

  • Afspraakverzoeken kunt u op de normale wijze indienen.
  • Heeft u een (advies)vraag? U kunt ons digitaal de vraag stellen via info@dehypotheekfabriek.nl, maar uiteraard mag u ons bellen via 06-12295372 (Jelle Wind) of 06-22007735 (Hans Stiennissen).

Wij hopen dat de gevolgen van het coronavirus voor u persoonlijk en voor uw naasten beperkt blijven.  Als we u op andere manieren kunnen ondersteunen, schroom dan niet om onze hulp te vragen. We helpen u graag!

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu