« Terug naar het overzicht

Checko checkt alles!

Geplaatst op: 14 oktober 2014

Elk huishouden heeft maandelijks een scala aan vaste lasten dat een groot gedeelte van het maandelijks te besteden inkomen opslokt. De vaste lasten bestaan uit de huur of hypotheek, verzekeringen, energiekosten en bijvoorbeeld de kosten voor internet en mobiele telefonie. Veel diensten zijn vaak lang geleden besteld en lopen al jaren zonder dat er naar omgekeken wordt, want we zijn immers allemaal erg druk tegenwoordig. Vergelijken en besparen op deze diensten het komt er meestal niet van.

De maatschappijen zelf komen maar zelden of nooit met goedkopere alternatieven, sterker nog, vaak worden de kosten jaarlijks verhoogd. ‘Compensatie voor de inflatie’, toegenomen kosten of wettelijke regelingen worden dan als excuus opgevoerd.

Daarom is Checko opgericht. Checko is een gratis en 100% onafhankelijke vergelijk, bespaar en beheer service voor al je vaste lasten. Checko biedt je één vaste plek voor al je vaste lasten. Bij Checko kun je, heel eenvoudig, direct online vergelijken en overstappen, en zodoende maximaal besparen op al je vaste lasten.

Checko heeft momenteel 14 productcategorieën met 150 leveranciers.

De producten zijn overzichtelijk in de volgende vier hoofdcategorieën onderverdeeld:

1.Verzekeringen vergelijken

2.Energie vergelijken

3.Telecom vergelijken

4.Bank vergelijken

We hebben onszelf als doel gesteld om op continue basis nieuwe vergelijkdiensten toe te blijven voegen waarmee mensen verder kunnen besparen. Hierbij kun je denken aan bepaalde verzekeringen die we nu nog niet in ons portfolio hebben, of additionele bankproducten.

Checko zal dus de komende jaren niet stil blijven zitten maar haar dienstverlening verder voor je uitbreiden om onze slogan ‘Checko checkt alles!’ volledig na te komen.

Complete hypotheek voor € 999,-

Voor het af- of oversluiten van een hypotheek werkt Checko exclusief samen met de Hypotheekfabriek.

De Hypotheekfabriek is volledig onafhankelijk en hanteert een zeer transparante werkwijze. Wij bereiken dit door zo snel mogelijk telefonisch contact met u op te nemen om samen met u een inschatting te maken van de haalbaarheid en uitvoerbaarheid van uw eisen en wensen.

Zo weet u snel waar u aan toe bent. Uw vaste adviseur begeleid u vanaf het eerste contact tot aan het moment bij de notaris.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu