« Terug naar het overzicht

Centraal Beheer

Geplaatst op: 19 mei 2017

De Hypotheekfabriek heeft het assortiment van vaste geldverstrekkers per vandaag uitgebreid met Centraal Beheer.

Hierdoor is het mogelijk gemaakt om rechtstreeks hypotheekoffertes aan te vragen zonder tussenkomst van service providers. De advies en bemiddelingskosten vallen daardoor in ons vaste prijsconcept van € 999,-. Er worden dus geen additionele kosten in rekening gebracht door service providers. Door de samenwerking aan te gaan met Centraal Beheer wordt de positie van De Hypotheekfabriek verstrekt met hypotheekproducten met zeer gunstige voorwaarden en een scherp rentebeleid.

 

Regio Duiven en Zevenaar

Door de rechtstreekse samenwerking met Centraal Beheer springt De Hypotheekfabriek in een niche markt omdat er weinig intermediairs in de regio Arnhem, Nijmegen, Zevenaar, Didam en Duiven actief zijn met de hypotheekproducten van Centraal Beheer.

Vaste aanbieders

Met de samenwerking met Centraal Beheer vergroot De Hypotheekfabriek het aantal vaste aanbieders. De Hypotheekfabriek heeft de belangrijkste aanbieders in het vaste assortiment waaronder ING, Aegon, Nationale Nederlanden, BLG wonen, Florius, Obvion, Reaal, Rabobank, IQ Woon en Hypotrust.

Service providers

Naast onze vaste aanbieders heeft De Hypotheekfabriek de mogelijkheid om vrijwel alle geldverstrekkers aan te bieden via service providers. Het complete assortiment van aanbieders bestrijkt dus vrijwel alle aanbieders van hypotheken.

 

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu