« Terug naar het overzicht

Bezoekers OPEN HUIZEN DAG 2013 vooral (scheef)huurders

Geplaatst op: 8 april 2013

Scheefhuurder op zoek naar betaalbare koopwoning

Volgens de makelaars die hebben meegewerkt aan de afgelopen zaterdag gehouden OpenHuizenDag zijn vooral huurders op pad gegaan om betaalbare koopwoningen te bezichtigen. De groep huurders die waarschijnlijk geconfronteerd gaat worden met forse huursverhogingen in het kader van scheefwonen tegen te gaan,  zijn afktief op zoek naar een passende koopwoning.

Daarnaast is er ook belangstelling getoond voor woningen waar nogal wat aan op te knappen valt waardoor de aanschafprijs relatief laag blijft.

Het aantal hypotheekaanvragen dat momenteel via De Hypotheekfabriek wordt behandeld laat dit beeld eveneens zien. Wij constateren dat vooral consumenten die over eigen geld beschikken en momenteel gehuurd wonen, hun slag gaan slaan aldus een medewerker van De Hypotheekfabriek. Naast het gegeven dat deze doelgroep op zoek is naar de koopjes op de woningmarkt, bemerken wij eveneens dat de kosten voor het verkrijgen van een hypotheek een steeds grotere rol gaat spelen. Veel van deze consumenten heeft zich goed voorbereid en is niet bereid om voor het regelen van de hypotheek de hoofdprijs te betalen.

De hypotheekfabriek is daarom een voor de hand liggend alternatief.

Ons unieke concept is INCLUSIEF Persoonlijke begeleiding, adviesgesprek, complete bemiddeling, overlijdensrisicoverzekering(en) en Woonlastbeschermingsverzekering! Tevens heeft u vrije Notaris keuze en kan u veel geld besparen door zelf de prijzen te vergelijken voor woningtaxaties.

LET OP! Banken bieden geen speciale rentetarieven en kortingen meer aan zoals vaak gesuggereerd wordt. Er is dus geen verschil, met uitzondering van de prijs die u voor de bemiddeling en verzekeringen betaald. Daar zitten juist zeer grote verschillen in.

Maak gratis gebruik van ons vergelijkservice

De Hypotheekfabriek vergelijkt uw hypotheekaanbieding o.b.v. rentepercentage, voorwaarden en kosten.

De Hypotheekfabriek beschikt uitsluitend over gecertificeerde adviseurs die aangesloten zijn bij SEH ( Stichting Erkend hypotheekadviseur) en heeft uiteraard een vergunning van de AFM ( Autoriteit Financiële markten), en wij zijn tevens aangesloten bij het KIFID.

Onze vaste prijzen

Complete hypotheekbemiddeling inclusief persoonlijk hypotheekadvies, bemiddeling bij de geselecteerde bank, overlijdensrisicoverzekering(en) en woonlastbeschermer(s) en nazorgtraject.

Dit alles voor slechts 999 euro.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu