« Terug naar het overzicht

Besparen op wintersport?

Geplaatst op: 20 december 2012

Lekker snowboarden, wandelen en après-skiën is de manier om aan alle geldzorgen te ontsnappen. Maar kosten voor een wintersportvakantie kunnen flink oplopen. Hoe kunt u besparen?

Een vakantie is iets waar mensen maandenlang naar uitkijken. Daarom leggen ze ook alvast geld opzij voor deze dure hobby. Een wintersport kost vaak nog meer dan een zomervakantie. Kunt u deze kosten drukken?

Jazeker zegt De Hypotheekfabriek!

Door uw huidige hypotheek eens grondig te analyseren kunt u wellicht veel geld besparen. Uw vakantie kan gedeeltelijk of zelfs geheel gefinancierd worden met het te behalen voordeel.

Denk eens aan het oversluiten van uw hypotheek tegen een gunstiger rentepercentage en betere condities. Voor de oversluitkosten die De hypotheekfabriek rekent hoeft u dit niet te laten.

Bij ons betaald u slechts 999 euro voor het compleet oversluiten van uw hypotheek  of hypotheekreparatie.

Dit is inclusief het advies, complete bemiddeling bij de bank van uw keuze, overlijdensrisicoverzekering(en) en indien gewenst, woonlastbescherming. De premies die u voor de aflossing en verzekeringen betaald zijn volledig provisievrij! Dit alles kan tot 1 april 2013 op basis van uw huidige aflossingsverhoudingen.

Maak nu alvast een afspraak voor Januari 2013 om op tijd te zijn voor het wintersport seizoen of de “vroegboek” kortingen voor uw zomervakantie. Doe een “terugbel” verzoek op onze website of vul het afsprakenformulier in en een gecertificeerde adviseur neemt snel contact met u op.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu