« Terug naar het overzicht

ASN binnenkort beschikbaar bij De Hypotheekfabriek

Geplaatst op: 14 januari 2021

Wil je een hypotheek bij een duurzame bank afsluiten? Of je nieuwe woning verduurzamen? Dan past de ASN Hypotheek wellicht goed bij jou.

Rentevoordeel bij verduurzaming

Als je een woning koopt, kun je hem meteen verduurzamen. Dat levert jou meer wooncomfort en lagere energielasten op. En het is winst voor het klimaat. Bij ASN kun je onder voorwaarden tussen   € 2.500 en € 30.000 lenen tegen een lage rente voor het treffen van energiebesparende maatregelen. Dit leningdeel noemen we ASN Duurzaam Wonen. Bovendien kan je rentekorting krijgen op je ASN Hypotheek als je ASN Duurzaam Wonen afsluit.

Rentekorting op je ASN Hypotheek

Sluit je een ASN Hypotheek af en financier je energiebesparende maatregelen met het leningdeel ASN Duurzaam Wonen? Dan kan je korting op de rente van je ASN Hypotheek ontvangen. En op je leningdeel waarmee je energiebesparende maatregelen financiert (ASN Duurzaam Wonen) zit een lage rente.

Je leent minstens € 2.500 en hoogstens € 30.000, afhankelijk van je inkomen, de waarde van je woning en de kosten van de energiebesparende maatregelen. Bespreek dit met de hypotheekadviseur van De Hypotheekfabriek.

De korting gaat in vanaf het moment dat ASN Duurzaam Wonen wordt afgesloten en geldt de gehele looptijd van je ASN Hypotheek.

Hoe werkt ASN Duurzaam Wonen?

Je sluit een ASN Hypotheek af en kiest daarbij ook voor ASN Duurzaam Wonen. Wij openen een bouwdepot op jouw naam. Als de hypotheekakte is gepasseerd bij de notaris, storten we het geld van ASN Duurzaam Wonen in dit depot. Je moet dit geld aantoonbaar besteden aan de verduurzaming van je woning. Je treft energiebesparende voorzieningen voor je woning en declareert de kosten.

ASN Duurzaam Wonen sluit je altijd af in combinatie met een ASN Hypotheek. Heb je een hypotheek bij een andere hypotheekverstrekker? Dan kun je alleen gebruikmaken van ASN Duurzaam Wonen als je de hypotheek bij de andere verstrekker oversluit naar ASN Bank.

© 2024 - De Hypotheekfabriek - Realisatie & hosting: Esselink.nu